[singlepic id=458 w=320 h=240 float=right]Otvoritev 4 (pravzaprav pete) fotografske razstave je za nami. Naj se še enkrat zahvalim vsem vam, ki ste dali svoj pečat:

– avtorjem za čudovite fotografije,
Matjažu Duhu, kot predsedniku žirije, mentorju in kustosu,
Mihaelu Elviču za oblikovanje in pripravo kataloga,
Milku Lincu v različnih vlogah (žirija, priprava in postavitev razstave, video zapis, …),
– članoma žirije, Ervinu Kralju in Geru Angleitnerju,
Bredi Jurečko, Marjanu Andricu in Kristianu Čorba za pripravo fotografij za razstavo,
Nevi Kovačič in Matiji Varlu iz Javnega sklada za kulturne dejavnosti RS območna izpostava Maribor za to, da smo svoje fotografije lahko razstavili, za otvoritev in odlično pogostitev,
– podjetju Digifot iz Lendave za brezplačno izdelavo fotografij,
Tinetu Zorcu in Nikotu Ivanuša za fotografiranje otvoritve,
– številnim obiskovalcem, ki ste s svojo prisotnostjo počastili  otvoritev, še posebej direktorju Narodnega doma Maribor Gogotu Rukavini.

Če sem koga v svoji pozabljivosti pozabil, naj mi prosim oprosti.

Naj na list zlijem še nekaj gnojnice na medije … Sramota je,  vsaj po mojem mnenju, da se nikomur od lokalnih medijev ni zdelo vredno, da bi posnel fotografijo ali naredil nekajsekundni zapis fotografske razstave, na kateri razstavlja 36 avtorjev, med katerimi je nekaj zelo priznanih fotografov.

Za konec še o terminu razstave: Tisti, ki redno spremljate različne kulturne dogodke v našem mestu ste seveda bili razočarani (tudi sam sem bil), ker sta se istočasno otvarjali dve fotografski razstavi. Kar se mene oz DLF MB tiče popolnoma nenamerno in člani, ki redno zahajajo na srečanja vedo, da sem termin (datum in uro) razstave objavil že januarja.

Upam samo, da se naslednje razstave oz prireditve ne bodo več pokrivale, saj bomo člani DLF v letošnjem letu na ogled postavili  še kar nekaj razstav.

Predsednik DLF, Marjan Laznik

P.S. Razstava je na ogled do 11.aprila 2012 vsak delovnik med 10. in 14.uro oz v času prireditev v Literarni hiši oz galeriji Rrrudolf.