Organizator: Železničarski teniški klub Maribor v soorganizaciji Društva ljubiteljev fotografije Maribor.

1. Fotografski natečaj je odprt za vsakogar , sodelujejo lahko  ljubiteljski in profesionalni fotografi.

2. Tema: Teniški turnir INFOND OPEN 2013

Pričakujemo fotografije, posnete na teniškem turnirju Infond Open v času od 25.5. do 2.6.2013

3. Vsak avtor lahko pošlje do 4 fotografije.

4. Ločljivost poslanih fotografij mora biti 2800 točk (ali več) po daljši stranici.  format jpg, 300 dpi, kompresija 7-10, maksimalne velikosti do 3 Mb. Vsaka fotografija mora biti označena z  imenom in priimkom avtorja in nazivom dela. Dovoljene so samo črke iz angleške abecede (a–z). Na primer:  Damjan_Murko-Zogica.jpg

Med številkami, imenom in nazivom NE puščajte presledkov – naredite podčrtaj ali pomišljaj !!! Ne uporabljajte vejic, klicajev, vprašajev, ipd.

5. Oddaja/ pošiljanje del: Fotografije mora avtor oddati preko prijavnice na  http://infond.razstava.si (najprej se je potrebno registrirati, po prejemu gesla je možno nalaganje fotografij).

V obrazcu/programu za oddajo fotografij OBVEZNO vpišite naslov fotografije (brez imena avtorja!!!) v za to namenjeno okence!!!

Fotografije pošljite izključno preko prijavnega obrazca!!!  Fotografij na CD, DVD, ključkih in po el.pošti ne sprejemamo!!!

6. Udeležba na natečaju je brezplačna.

7. Koledar natečaja

• sprejem del:  do 16.6.2013 (podaljšano!!!)
• odprtje razstave:  nakupovalno središče EUROPARK, točen datom bo objavljen kasneje

8. Nagrade, sponzorji natečaja: ŽTK Maribor, Infond, Kompas, Europark, Fotomedia

Žirija bo podelila  tri nagrade in sicer:
1. nagrada podjetja Kompas,
2. nagrada podjetja Hervis
3. nagrada podjetja Fotomedia

Organizator si pridržuje pravico, da podeli še več nagrad. Nagrade niso izplačljive v denarju.. Odločitev žirije je dokončna in nanjo ni možna pritožba.

9. Vsak udeleženec bo prejel obvestilo o rezultatih po elektronski pošti. Seznam sprejetih in nagrajenih del bo objavljen na spletnih straneh Društva ljubiteljev fotografije Maribor .

10. Vsak avtor ohrani avtorske pravice za svoja dela. Avtor dovoljuje organizatorjem uporabo oddanih posnetkov brez denarnega nadomestila za potrebe razstave, predstavitev in promocijo prireditve (Turnirja Infon Open in fotografskega natečaja).

11. Vsak avtor zagotavlja, da so oddana dela njegovo avtorsko delo. Organizator ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli tovrstno zlorabo avtorskih pravic.

12. Avtor s prijavo na natečaj sprejema in se strinja s pogoji razpisa.

Seznam prijavljenih avtorjev

ŽTK logo-MODERhervis-logoFOTOMEDIA-brez slo mala kompaseuropark-logo-SI