Spoštovani ljubitelji narave in fotografije!

Občina Tržič, v sklopu tedna “Gore, Narava, Kultura brez meja” v okviru projekta Julius, prireja fotografski natečaj, posvečen Juliusu Kugyju, “Slike in čustva. Gore in narava”.

POGOJI ZA UDELEŽBO:

Sodelujejo lahko vsi ljubiteljski in poklicni fotografi iz vsega sveta.

Sodelovanje na natečaju je brezplačno. Vsak udeleženec lahko prijavi največ tri izdelke in označi za vsakega naslov in opis, kraj in leto izvedbe. Fotografije morajo biti oddane izključno v digitalnem formatu JPEG z razsežnostjo vsaj 20×30 cm do ločljivosti 300 dpi (enakovredno najmanj 3543×2362 točk na72 dpi). Datoteke so lahko posledica digitalne obdelave, kot so popravki svetlosti, kontrasta ali izpostavljenosti, vključno s fotomontažami, pod pogojem, da so vsi elementi, ki jih uporablja avtor, delo avtorja samega.

Dostava materiala se lahko izvede po elektronski pošti na naslov europa@comune.monfalcone.go.it ali na digitalnem formatu, ročno ali po priporočeni pošti, na naslov Urad za stike z javnostjo, ul. S. Ambrogio 12, 34074 Tržič. V vsakem primeru je treba predložiti vse informacije, zahtevane v prijavnici.

Izdelki morajo biti predloženi, skupaj s prijavnico, Občini Tržič najkasneje do 9. avgusta 2012, poslani po elektronski pošti na europa@comune.monfalcone.go.it ali ročno dostavljeni v naših uradih od ponedeljka do petka 9-12. Vsako morebitno podaljšanje roka bo objavljeno na spletni strani www.comune.monfalcone.go.it.

Nagrajene bodo tri fotografije, na barve ali v črno-beli tehniki


Nagrade:

1. nagrada Julius Kugy: 200 evrov bonusa za nakupe v trgovini, specializirani za fotografijo in elektroniko
2. nagrada Julius Kugy: 100 evrov bonusa za nakupe v trgovini, specializirani za fotografijo in elektroniko
3. nagrada Julius Kugy za mlade tekmovalce pod 20 let: 100 evrov bonusa za nakupe v trgovini, specializirani za fotografijo in elektroniko

Koledar natečaja:
Rok za dostavo fotografij:  09.08.2012
Javna predstavitev in podelitev nagrad:  06.09.2012
Podrobna navodila najdete v pdf datoteki- fotografski netecaj_Julius-Kugy