[singlepic id=520 w=320 h=240 float=right]Vroče sobotno jutro je dalo vedeti, da bo ta dan res vroče, a to vsekakor ni zmotilo tistih, ki smo se “za segrevanje” pred piknikom namenili na Pohorje. Lepo počasi in preudarno smo jo navzgor mahnili po cesti in po poti srečali Milka, ki ga je “vsekal” kar po bližnjici in to lepo otovorjen z vso video bojno opremo. Žal se nam plani na “trikotni jasi” niso izšli, ker smo zaman čakali, da bo tam tudi kdo iz Športnega centra Pohorje, da bi se povzpeli na steber poguma in še kaj. Zato smo se nekateri “za tolažbo” v dolino spustili s sanmi, drugi pa so na medije beležili naše lovljenje mušic in  “vetra v laseh”.

Uraden začetek piknika je bil napovedan za 13.uro in takrat smo tudi začeli 🙂 Kuharski mojster Sašo je pripravil žar, ostali pa smo “pripravili sceno” . In potem nas je bilo vedno več, zaradi vročine je pivo teklo še bolj kot običajno, na sporedu pa je bila večna tema … Canon:Nikon. Vse skupaj smo seveda morali preveriti še v športnih igrah, kjer je v štafeti z vrečami zmagal Nikon, v odbojki pa Canon. No, pa spet ne vemo, kdo je boljši (no, to je itak samo za Canonaše napisano 🙂

Ker je ta dan naša članica Breda imela rojstni dan, smo ji skupinsko, istočasno, poslali sms čestitko. Splačalo se je, saj se nam je proti večeru pridružila in zraven prinesla še sladico in šampanjec. Pričakali smo jo v “špalirju” in ji skupaj zapeli. Draga Breda, vse najboljše še enkrat.

Potem pa je sledila še obvezna skupinska fotografija in debata pozno v noč.

Kako je vse skupaj zgledalo skozi objektiv poglejte v galeriji